VI FÅNGAR ÖGONBLICKEN


UMeDo – Photo / Foto

Björn Sundegård - Fotograf och ägare av UMeDo
Jag heter Björn Sundegård och har sedan barnsben närt ett stort fotointresse. Hade tidigt egen nyckel till skolans fotolabb och kan fortfarande erinra mig doften av fix i näsan…

Nu är det bara digitalt foto som gäller, men jag har fortfarande en grundläggande nyfikenhet och ambition att ta fram det bästa hos en bild i efterbehandlingen.

Jag tar fotouppdrag inom såväl eventfoto som porträtt och bröllop, men vill även gärna vara med och förverkliga mer specifika önskemål kring någon speciell bild du skulle vilja göra.

Hittar du någon bild bland gallerierna du skulle vilja köpa en förstoring av är det oftast inga problem, meddela mig så kollar vi det!

Behöver du foto/film från drönare?
Vi kan enkelt skapa annorlunda vyer eller filmsnuttar på vanliga motiv såsom ditt vackra hus, din snygga familj eller kollegor.
Eller undrar du hur ditt tak mår? Vi flyger upp och kollar av det!

Vill du sätta ytterligare personlig prägel på din produktion, kan du dessutom få specialkomponerad musik i olika genrer som passar ditt mood och dina bilder.

Om du vill komma i kontakt med mig, får du gärna skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär!


Det är vi som jobbar på UMeDo – Photo / Foto

UMeDo Photo är en del av bolaget UMeDo AB.

Bild på Björn Sundegård, ägare och fotograf på UMeDo
Björn Sundegård, Ägare och fotograf
Bild på Monica Tigerberg, webbansvarig på UMeDo.
Monica Tigerberg, Webbansvarig och webbeditör

Bilder är som magiska tidsmaskiner


Var du än befinner dig i tid och rum, så kommer ett gammalt fotografi omedelbart att ta dig tillbaka till det ögonblicket. Lev alltid i nuet, men vårda dina fina minnen.