Våra fototjänster


Söker du en fotograf som skapar fina minnen från någon livshändelse, stor som liten?
Eller någon som kan föreviga ert företagsevent eller skicka upp en drönare som tar fantastiska bilder eller videor från ovan? Då har du kommit till rätt ställe.

Vi erbjuder fototjänster för företag, organisationer och privatpersoner i Göteborgsregionen.
Läs mer om de olika typer av fotograferingar som vi erbjuder nedan eller titta in i vårt fotogalleri för att se ett urval av bilder vi tagit.

Porträtt

Seriöst och finstämt eller busigt och roligt? Inne eller ute? Naturligt ljus eller blixtar? Vi gör de bilder du vill ha, men bistår gärna med inspiration till nya idéer så vi kan vara kreativa tillsammans.

Företag

Vi hjälper er med företagsporträtt till hemsidan, trycksaker, årsredovisningar och pressbilder. Vi kan även ta bilder med en neutral miljö t.ex. utanför företagets lokaler.

Djurfoto

Vi fotograferar husdjur hemma hos dig eller utomhus.

 

Interiörer

Säljande mäklarbilder eller stämningsskapande bilder för din business? Något som passar till din webb eller som förstoring på väggen? Några bilder från ditt andra hem som du kan drömma till när du inte kan vara på plats?

Drönarfoto & film

Med drönare kan vi åstadkomma nya spännande perspektiv på vanliga motiv. Allt från porträtt eller företagsfoto till festbilder och eventbilder, eller bilder/video på ditt hus om du ska sälja.
Drönaren kan man också med fördel använda till att göra besiktningar av tak, markområden och andra ställen där det är svårt att komma åt.
Självklart har vi såväl operatörs-id som alla nödvändiga certifieringar (A1/A3 samt A2) från Transportstyrelsen.

Konsert & event

Planerar du ett roligt gig någonstans och vill ha det förevigat? Vi löser både stillbilder och video med ljud i toppklass. När pandemin släpper sitt järngrepp är det åter läge för afterwork med glada kunder, vi fixar såklart mingelbilderna.

Vi fångar ögonblick


Kolla in fler bilder i vårt fotogalleri